Disse boller er ikke så kendt i Danmark. I Tyskland spises de meget til hyldebærsuppe, fordi de ikke er søde spises de også til hønsesuppe. Opskriften er fra en kogebog af 1953. Jeg fik den engang af min farmor.
Boller af manna gryn:
1 liter mælk
30 gram smør
1 ts salt
300 gram manna gryn
2 sps mel
2æg
Manna koges med salt og smør i mælken, til det løsner sig fra grydens bund. Væk fra varmen og rør et æg under, så skal de afkøles. Når det er kold røres det næste æg og melet under. Med våde hænder laves boller der skal koges 10 min. i lidt saltet vand. Størrelsen af bollerne efter smag.
Jeg bruger til 4 personer, halvdelen af opskriften!
Vel bekomme!
fredag den 2. oktober 2009
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
1 kommentar:
Hej Anke
Tak for opskriften - det lyder spændende og det er da vist lige vejr til varm suppe ;-)
Ida
Send en kommentar